پشتیبانی021-37651
آموزش زبان ارمنی

آموزش زبان ارمنی

در موسسه زبان ملل، کلاس‌ها به صورت حضوری و آنلاین در قالب گروهی، نیمه گروهی، خصوصی و نیمه خصوصی برای تمامی سنین و سطوح برگزار می‌شوند. از ویژگی‌های برجسته کلاس‌های آموزش زبان ارمنی ملل می‌توان به نظارت مستمر بر کلاس‌ها، برنامه‌ریزی مدون، مشاوره و تعیین سطح رایگان و ارائه مدرک معتبر اشاره کرد.

همچنین در این آموزشگاه کلاس‌های آنلاین ارمنی هم برگزار می‌شود که زبان آموزان با توجه به شرایط زمانی خود، می‌توانند در آن‌ها شرکت کنند. برگزاری این کلاس‌ها در پلتفرم "بیگ بلو باتن" با امکان ارتباط صوتی-تصویری دو طرفه ارائه شده و کیفیت آن مشابه کلاس‌های حضوری است. 

264+زبان‌آموز فعال
ویژگی‌های دوره حضوریدوره‌های حضوری ارمنی بزرگسالان در آموزشگاه زبان ملل به سه دسته تقسیم می‌شود
دوره‌های ترمیک عادی
  • ۳ جلسه در هفته
  • مدت زمان هر جلسه ۸۵ دقیقه
  • مناسب افرادی که در طی هفته برای آموزش زمان دارند.
کلاس‌های نیمه‌فشرده
  • تک جلسه‌ای جمعه‌ها
  • مدت زمان هر جلسه ۱۸۰ دقیقه
  • مناسب افرادی که در طی هفته زمان کمتری برای آموزش زبان دارند.
کلاس‌های فشرده خصوصی
  • تعداد جلسات و زمان برگزاری متناسب با شرایط زبان‌آموز
  • مدت زمان هر جلسه ۸۵ دقیقه
  • مناسب افرادی که می‌خواهند در کمترین زمان ممکن یا در محدوده زمانی خاص به هدف خود برسند.
معرفی کتاب آموزشی دوره

نظرات زبان‌آموزان

من این دوره را برای سفر به ارمنستان گذراندم. وقتی آنجا بودم، توانستم به راحتی ارتباط برقرار کنم. واقعاً ارزشمند بود

مهدی رحمانی نسب
مهدی رحمانی نسبارمنی - حضوری

یادگیری گرامر ارمنی برایم چالش برانگیز بود، اما روش تدریس این دوره آن را بسیار ساده و قابل فهم کرد.

آرام صبوری
آرام صبوریارمنی - حضوری

اساتید دوره آموزش زبان ارمنی فوق‌العاده صبور و دلسوز بودند. هر سؤالی داشتم با حوصله پاسخ می‌دادند. واقعاً از این تجربه یادگیری لذت بردم.

لاله فرهادی
لاله فرهادیارمنی - حضوری
درخواست مشاوره تلفنی رایگان با کارشناسان موسسه ملل

اطلاعات تکمیلی

آموزش زبان ارمنی بین تمام زبان‌های خارجی می‌تواند تجربه شیرین و ارزشمندی برای زبان آموزان به همراه داشته باشد. چرا‌که این زبان تاریخ و فرهنگ غنی و منحصر‌به‌فردی دارد و افراد زیادی را جذب یادگیری زبان ارمنی می‌کند. در ادامه قصد داریم مطالبی در زمینه آموزش زبان ارمنی را بازگو کنیم که قطعا برایتان مفید هستند؛ پس تا انتها همراه ما باشید.

درباره زبان ارمنی

زبان ارمنی را باید زبانی باستانی با قدمت ۲۵۰۰ ساله دانست که زبان رسمی کشور ارمنستان می‌باشد. ریشه زبان ارمنی به خانواده زبان‌های هندواروپایی تعلق دارد و در واقع یک شاخه جداگانه از این خانواده محسوب می‌شود و به صورت کلی باید گفت که به زبان یونانی نزدیک می‌باشد. در دنیا حدود پنج میلیون نفر این زبان را برای گویش مورد استفاده قرار می‌دهند که از این تعداد حدود سه میلیون نفر در کشور ارمنستان زندگی می‌کنند.

این کشور از همسایه‌های ایران به شمار می‌رود و زبان رسمی آن ارمنی است. افراد زیادی، تقریبا معادل نیمی از ارمنی زبان‌ها در این کشور زندگی نمی‌کنند و بیشتر آن‌ها زبان ارمنی غربی را به کار می‌برند. این زبان می‌تواند فرصت‌های جدیدی را برای شخص به وجود بیاورد و در زمینه کار و کاوش‌های فرهنگی کمک زیادی می‌کند.

این زبان دستور زبان، واژگان، لغات و تلفظ خاص خود را دارد و الفبا و سیستم نوشتاری آن نیز کاملا منحصر به فرد است. از این رو باید اذعان داشت که آموزش زبان ارمنی می‌تواند زبان آموزان را با چالش‌های جالبی رو به رو کند و در واقع این افراد قدم‌ در راهی بسیار ارزشمند می‌گذارند.

علاقمندان به آموزش زبان ارمنی باید با کشورهایی که‌ این زبان را مورد استفاده قرار می‌دهند آشنا شوند. ارمنستان که در واقع همه آن‌ را به نام جمهوری ارمنستان می‌شناسند، کشوری است که این زبان را به عنوان زبان رسمی خود معرفی کرده است. پایتخت این کشور ایروان است. گردشگری، مهم‌‌ترین منبع درآمد در این کشور محسوب می‌شود و امروزه این صنعت پیشرفت چشمگیری داشته است.

نکته جالبی که باید عنوان کنیم این است که مهاجرت مردم کشور ارمنستان، باعث شده این زبان در برخی کشورهای دیگر نیز استفاده شود. به عنوان مثال می‌توان از کشورهای لبنان، ترکیه، عراق، آذربایجان، فرانسه، مصر، بلغارستان و ایالات متحده آمریکا نام برد. 

آشنایی با زبان فرانسه

گویش‌های مختلف در زبان ارمنی

شایان ذکر است که زبان ارمنی دو گویش استاندارد دارد که زبان ارمنی شرقی و غربی نام دارند. این دو لهجه در واقع لهجه‌های اصلی این زبان محسوب می‌شوند. اکنون ارمنی‌های ساکن آذربایجان و ایران از زبان و گویش ارمنی شرقی مدرن استفاده می‌نمایند. اما گویش ارمنی غربی توسط ارمنی زبان‌های ساکن در ایالات متحده آمریکا، اروپا، خاورمیانه، استرالیا و آمریکای جنوبی استفاده می‌شود.

گویش سنتی این زبان در سده پنجم مورد استفاده بوده و امروزه در کلیساهای آپوستولیک به کار برده می‌شود. گفتنی است که گویش شرقی ارمنی تحت تاثیر زبان روسی تغییراتی را در خود دیده است و به همین دلیل از نظر املایی و نگارشی با گویش غربی تفاوت‌هایی دارد.

ساختار زبان ارمنی

مطمئنا در مسیر اموزش زبان ارمنی و هر زبان دیگری باید در ابتدا با ساختار آن زبان آشنا شد. در این زبان اصوات با صدا و بی صدا، نقاط تاکید در واژگان، گرامر زبان، اسم‌‌ها، افعال، واژگان، جمله سازی، مهارت نوشتاری و سایر نکات مورد بررسی قرار می‌گیرد.

راه‌های مهم و موثر برای آموزش زبان ارمنی

افرادی که به آموزش زبان ارمنی به فارسی علاقه دارند می‌توانند از موثرترین و مهم‌ترین راه‌ها برای این کار بهره ببرند. منابع و ابزارهای مهم در این مسیر کمک زیادی به زبان آموزان خواهند کرد. در ادامه این ابزارها و برنامه های کارآمد و مهم‌ را معرفی خواهیم کرد:

✔ بهره بردن از معلم‌ها و اساتید کارآمد

همیشه این نکته را در نظر داشته باشید که همکاری با اساتید کارآمد و متخصص می‌تواند مسیر را برای شما بسیار هموارتر سازد‌. در زمینه اموزش زبان ارمنی نیز باید به دنبال این چنین افرادی باشید. اما اگر معلم خصوصی را برای این کار در نظر بگیرید، می‌توانید این اطمینان را داشته باشید که با مزیت‌های بیشتری مواجه خواهید شد.

این اساتید وقت بیشتری را برای آموزش شما صرف خواهند کرد و مطمئنا در مدت زمان مورد نظر برای برگزاری کلاس، نکات مهم و کلیدی به شما گفته خواهد شد. مهارت‌های چهارگانه زبان برای شما اجرا خواهد شد و قادر خواهید بود در هر کدام از این مهارت‌ها به پیشرفت چشمگیری دست پیدا کنید.

✔ استفاده از اپلیکیشن آموزش زبان ارمنی

امروزه در دنیای اینترنت نرم افزار آموزش زبان ارمنی و برنامه‌های متنوعی برای این منظور طراحی و بارگذاری شده است. برنامه‌های آنلاین هم انتخاب مناسبی هستند؛ برخی از این پلتفرم‌های آنلاین برای آموزش زبان، این امکان را به شما می‌دهند که با افراد ارمنی زبان در سراسر دنیا ارتباط برقرار کنید. این ارتباط‌ها مطمئنا مهارت‌های چهارگانه زبانی را در وجود شما تقویت خواهد کرد.

✔ پکیج‌های اموزش ارمنی غیر حضوری

پیشرفت تکنولوژی توانسته علاقمندان به آموزش زبان‌های مختلف دنیا را وارد مسیری بسیار کارامد کند. پکیج‌های آموزشی مختلفی طراحی شده‌اند که فرصت یادگیری زبان ارمنی را به افرادی که تمایلی به شرکت در کلاس‌های آموزشی ندارند، می‌دهند. علاقمندان به یادگیری و آموزش زبان ارمنی با تلفظ فارسی نیز می‌توانند از این پکیج‌های آموزشی بسیار کاربردی استفاده نمایند.

✔ آشنایی عمیق با فرهنگ ارمنی

یکی از راه‌های بسیار مهم و کاربردی برای آموزش زبان ارمنی این است که در فرهنگ این کشور غرق شوید. اما چگونه می‌توان بدون حضور در این کشور به این مهم دست پیدا کرد. توصیه ما این است که از تماشای فیلم‌ها و سریال‌های زبان اصلی و برنامه‌های تلویزیونی ارمنی شروع کنید.

این کارها نه تنها شما را با فرهنگ این کشور آشنا می‌کند، بلکه آموزش زبان ارمنی را برای شما بسیار جذاب‌تر و راحت‌تر می‌سازد. حتما گوش دادن به موسیقی ارمنی را در برنامه خود قرار دهید و در کنار لذت بردن از این فضا، آموزش زبان را نیز دنبال کنید. با این کارها دامنه لغات شما گستردگی چشمگیری پیدا می کند و مطمئنا بیشتر در ذهن شما می‌ماند.

نکات کلیدی برای آموزش زبان ارمنی

اگر قصد دارید که در مسیر یادگیری زبان ارمنی با تلفظ فارسی قدم های استوار بردارید و در انتهای راه به نتیجه مطلوب دست پیدا کنید، این نکات کلیدی و مهم را در نظر داشته باشید:

سعی کنید برای کشف دنیای جدید با زبان ارمنی و ورود به این دروازه پیشرفت، هر چهار مهارت زبانی را مهم بشمارید. مهارت خواندن، نوشتاری، شنیداری و گفتاری چهار مهارت مهم در آموزش هر زبان است و باید هر کدام از آن‌ها به صورت منظم مورد توجه و تمرین قرار دهید.

با این کار تسلط بر این زبان افزایش پیدا کرده و زبان آموزان اعتماد به نفس بیشتری پیدا می‌کنند. ارمنستان کشوری است که فرهنگ و تاریخ غنی دارد و شما با آموزش این زبان قادر خواهید بود این دنیا را به خوبی کشف نمایید. سنت ادبی و هنری در این کشور بسیار غنی و پربار است و آشنایی با این فرهنگ و سنت شما را در درک بهتر این زبان یاری خواهد کرد.

برخی از کلمات و اصطلاحات کاربردی ارمنی

قبل از این که به صورت اصولی به آموزش زبان ارمنی بپردازید، حتما در زمینه یادگیری لغات و اصطلاحات جدید اقدام‌ نمایید. یادگیری کلمات ارمنی با تلفظ فارسی شاید انگیزه بیشتری به شما بدهد. در این بخش تعدادی از این لغات و عبارت ها را عنوان خواهیم کرد:

  • Barev: سلام
  • Voghjooyn: درود
  • Inchbeses?: چطوری؟
  • Kefed lava: حالت خوبه؟
  • Shnorhagalem: متشکرم
  • Tsavoomem: متاسفم
  • Neroghoochoon: ببخشید
  • Bari looys: صبح بخیر
  • Bari gisher: شب بخیر
  • Nerogh: ببخشید
  • Haryoor: صبح بخیر
  • Bariluys: هزار
  • Hazar: شب بخیر
  • Nakhatchash: خداحافظ 

آشنایی با اصوات در زبان ارمنی

برای آموزش زبان ارمنی با تلفظ فارسی به شیوه درست و اصولی باید در وهله اول با اصوات این زبان آشنا شوید. حروف صدادار باید در کنار حروف بی صدا استفاده شوند تا بتوان کلمات را به خوبی تلفظ نمود. زبان ارمنی حروف بی صدای زیادی دارد. هر دو گویش زبان ارمنی دارای شش حرف صدادار می‌باشند. اما حروف بی صدا در این زبان بسیار زیاد هستند. برای تشخیص این حروف می‌توان از طریق آپاستروفی بعد از آن‌ها تشخیص داد.

آشنایی با نقاط تاکید در واژگان

نکته مهم در آموزش زبان ارمنی مسئله بیان واژگان است. تاکید در واژگان و نحوه بیان در زبان ارمنی به گونه‌ای است که در آخرین بخش، کلمه حالت نزولی پیدا می‌کند. اما در شرایطی که در بخش آخر، حرف صدا‌دار وجود داشته باشد، تاکید را در بخش یکی مانده به آخر انجام می‌دهند و این قسمت نزولی خواهد شد.

آموزش زبان ارمنی با یادگیری گرامر

سیستم گرامری در این زبان پیچیده بوده و شامل ترکیب و صرف اسم‌ها و فعل‌ها می‌باشد. در ادامه درباره اسم‌ها و فعل ها در این زبان‌ توضیح خواهیم داد:

✔️ شناخت اسم‌ها

با شروع آموزش زبان ارمنی باید اسم‌ها و افعال را به خوبی بشناسید. این نکته را در مورد اسم‌ها در زبان ارمنی به یاد داشته باشید که در این زبان اسم‌ها اصلا شناسه جنسیتی ندارند. برای شمارش اسم‌‌ها از دو نوع مفرد و جمع استفاده خواهد شد. در گویش شرقی ارمنی هفت نوع و در گویش غربی ارمنی شش نوع اسم وجود دارد.

اسامی به دو حالت صرف خواهند شد. در هر دو گویش جای قرارگیری شناسه اسم‌ها متفاوت است. در گویش شرقی این شناسه‌ها قبل از اسم قرار می‌گیرد در حالی که جایگاه این شناسه‌ها در گویش غربی بعد از اسم خواهد بود. در مورد صفت‌ها نیز باید گفت که در زبان ارمنی بر خلاف فارسی، صفت‌ها قبل از اسم‌ها قرار می‌گیرند و حروف اضافه نیز بیشتر بعد از اسم‌ها می‌آیند.

✔️ نکات مهم درباره افعال در آموزش زبان ارمنی 

در امر آموزش زبان ارمنی باید به استفاده از افعال دقت ویژه‌ای داشت. در گویش‌های مختلف این زبان پایان‌بندی افعال متفاوت خواهد بود. ریشه فعل در این زبان دو‌ فرم دارد که به آن حالت اصلی یا پایه می‌گویند. یکی از این دو ریشه یا پایه برای زمان گذشته ساده و اسم مفعول به کار برده می‌شود. ریشه دیگر برای سایر زمان‌ها و حالت‌ها کاربرد دارند. در این زبان افعال را به سه صورت صرف می‌کنند و سه نوع حالت فعل دستوری، شرطی و اخباری وجود دارد.

✔️ جمله سازی در زبان ارمنی

نکته مهم و کاربردی در آموزش زبان ارمنی و سایر زبان‌ها مسئله جمله سازی و ترتیب کلمات است. ساختار جمله در این زبان به صورت معمولی است و فاعل به علاوه فعل و مفعول مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما در شرایط مختلف این ساختار تغییراتی پیدا می‌کند.

✔️ جنبه نوشتاری زبان ارمنی

مهارت نوشتاری از نکات مهم در آموزش زبان ارمنی می‌باشد. گفتنی است که این زبان لغات و واژه‌های زیادی را از زبان های یونانی، ایرانی و ترکی گرفته است. در گویش شرقی ارمنی واژه‌های زیادی از زبان روسی نیز دیده می‌شود. از زبان ایران باستان نیز واژه‌هایی در این زبان وجود دارد. از این رو آموزش زبان ارمنی برای افرادی که به این زبان‌های گفته شده صحبت می‌کنند، ساده‌تر خواهد بود. الفبای زبان ارمنی ۳۶ حرف دارد و به صورت افقی از چپ به راست نوشته می‌شود.

آموزش الفبای زبان ارمنی

آموزش زبان ارمنی در آموزشگاه زبان ملل

در آموزشگاه زبان ملل، زبان ارمنی در کنار دیگر زبان‌های دنیا با جدیدترین متد و مجرب ترین اساتید، تدریس می‌شود. آموزش زبان ارمنی بسته به انتخاب شما به صورت آنلاین، گروهی و خصوصی برگزار می‌گردد. زمان کلاس‌های حضوری و آنلاین آموزشگاه زبان ملل به صورت کلی 3 روز در هفته و هر جلسه 85 دقیقه است.

در صورت علاقه به آموزش خصوصی زبان ارمنی می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید. لازم به ذکر است که زمان تشکیل کلاس آموزش زبان ارمنی خصوصی، کاملا با زمان خالی زبان آموز هماهنگ می‌شود. همچنین نحوه تدریس و سرعت آن نیز طبق پیشرفت زبان آموز تعیین می‌شود.

آموزش زبان ارمنی pdf

اگر به دنبال کتاب آموزش زبان ارمنی هستید، در ادامه 4 مورد را نام برده‌ایم که مورد سوم دانلود کتاب اموزش زبان ارمنی به فارسی می‌باشد.

کتاب آموزش ارمنی Eastern Armenian کتاب
یادگیری آموزش کتاب ارمنی بیاموزیم کتاب

 

مطالعه بیشتر

سوالات متداول

آیا یادگیری لهجه‌های مختلف ارمنی ضروری است؟
چقدر طول می‌کشد تا بتوانم به صورت کامل و مسلط به ارمنی صحبت کنم؟
آیا منابع آنلاین خوبی برای یادگیری ارمنی وجود دارد؟