پشتیبانی021-37651

تقویت اسپیکینگ از صفر در خانه | 21 راه کاربردی

مقالات
انگلیسی
مدت زمان مطالعه : 6 دقیقه
۶ دی ۱۴۰۳
تعداد بازدید : 3029
4.5

تقویت اسپیکینگ از نظر خیلی از افراد مهم ترین مهارت در بین مهارت های چهارگانه آموزش زبان انگلیسی می باشد. چون برای ارتباط با دیگران حتما باید این مهارت در فرد قوی باشد. در آموزشگاه زبان ملل و زیر نظر اساتید برجسته می توانید به راحتی انگلیسی صحبت کنید. در این مقاله نیز چند روش را برای تقویت کردن مهارت اسپیکینگ به شما تقدیم خواهیم کرد. 

چرا آشنایی با راه های تقویت اسپیکینگ مهم است؟

تقویت اسپیکینگ از این جهت اهمیت دارد که برای ارتباط با دیگران باید بتوان به راحتی صحبت نمود. بدون این مهارت نمی توان در کشورهای انگلیسی زبان ارتباط لازم را برقرار نمود.

برای مهاجرت نه تنها مهارت های علمی باید قوی باشند بلکه برای صحبت کردن نیز باید تلاش نمود، مخصوصا در کنار محاوره های روزانه باید بتوانید در محیط کار و تحصیل نیز با کارفرما یا اساتید خود ارتباط برقرار سازید. این کار اعتماد به نفس شما را بالا برده و می توانید با آرامش بیشتری به کار و تحصیل بپردازید. در ادامه روش هایی را به شما معرفی می کنیم. 

آشنایی با روش‌های تقویت مهارت صحبت کردن (اسپیکینگ) اهمیت زیادی دارد، زیرا این مهارت نقش کلیدی در برقراری ارتباط موثر و موفقیت در زندگی شخصی و حرفه‌ای دارد. با بهبود توانایی صحبت کردن، افراد می‌توانند ایده‌های خود را بهتر بیان کنند، در موقعیت‌های اجتماعی و کاری اعتماد به نفس بیشتری داشته باشند و فرصت‌های بیشتری برای پیشرفت در زندگی به دست آورند.

چگونه اسپیکینگ را تقویت کنیم

راه های زیادی برای بهبود صحبت کردن، هم به طور کلی و هم به طور خاص برای یک زبان خاص وجود دارد. در اینجا چند روش وجود دارد که می توانید امتحان کنید:

21 روش تقویت اسپیکینگ

1. تقویت مهارت شنیداری اولین گام برای تقویت اسپیکینگ

گفتنی است که راه رسیدن به تقویت اسپیکینگ از مهارت شنیداری می گذرد. برای این کار باید از فیلم ها و سریال برای تقویت زبان انگلیسی، موزیک و پادکست و کتاب های صوتی استفاده نمایید و مهارت شنیداری خود را تقویت کنید. 

2. افزایش دامنه لغات 

یکی از راه های تقویت اسپیکینگ این است که دامنه لغات و دانش زبانی خود را بالا ببرید. برای این که مهارت های شما در مسیر آموزش زبان تقویت شود باید دانش زبانی خود را تقویت کرده و تا می توانید لغات و اصطلاحات انگلیسی را تقویت کنید. البته نیازی نیست که برای این کار به حفظ کردن لغات بپردازید بلکه باید با روش های مناسب این کار را انجام دهید.

3. خواندن متون مختلف با صدای بلند

اصولا مطالعه هر گونه مطلبی می تواند دانش زبانی شما را افزایش دهد. مهارت های چهارگانه شما با مطالعه زیاد پیشرفت خواهد کرد. یکی از راه های تقویت speaking این است که متن مورد نظر خود را با صدای بلند بخوانید.

این کار کمک زیادی به تقویت اسپیکینگ شما می کند. این روش به شما کمک می کند که روی لهجه و قواعد تلفظ کلمات بیشتر کار کنید‌ و به مرور زمان متوجه خواهید شد که چقدر روان و‌ سلیس صحبت خواهید کرد. 

4. انگلیسی فکر کنید.

یکی از روش های بسیار مهم برای تقویت اسپیکینگ و سایر مهارت ها این است که افکار خود را نیز به انگلیسی انجام دهید. به عنوان مثال می توانید هنگام خواب این فعالیت مغزی را انجام دهید.

در صورتی که برای این کار تمرین کنید پس از مدتی ملکه ذهن شما شده و به آن عادت می کنید. حتی به شما پیشنهاد می‌کنیم که این افکار را به زبان بیاورید و درباره آن صحبت کنید. این کار نقاط ضعف و قوت شما را مشخص می سازد.

5. هنگام صحبت صدای خود را ضبط نمایید

 یکی از پیشنهادات ما برای تقویت اسپیکینگ از صفر این است که هنگام صحبت کردن صدای خود را ضبط بفرمایید‌. اصلا فرقی ندارد که متنی را می خوانید یا با خودتان صحبت می کنید.

با ضبط کردن و گوش دادن دوباره آن می توانید نقاط ضعف خود را بدانید و برای درست کردن آن تلاش کنید. به صدای خود گوش دهید و روی جنبه‌هایی مانند وضوح، سرعت، و... تمرکز کنید.

6. داستان های مورد علاقه یا خاطرات خود را بازگو نمایید.

اصولا هر شخصی در ذهن خود خاطرات تلخ و شیرینی دارد. این خاطرات یا داستان های مورد علاقه شما در کودکی می تواند عاملی برای حرف زدن شما باشد. این خاطرات و داستان ها را با زبان انگلیسی بازگو کنید و صدای خود را ضبط نمایید.

7. تکرار و تقلید 

یکی از روش ها برای تقویت اسپیکینگ این است که از روش تکرار و تقلید استفاده نمایید. به عنوان مثال فیلم ها، پادکست آموزش زبان انگلیسی، کتاب‌های صوتی، ویدیوهای مختلف و خلاصه هر فایل صوتی که در دسترس دارید را گوش داده و تکرار کنید. طرز بیان گوینده، لهجه و تمام نکات مهم دیگر می تواند تاثیر زیادی در مهارت اسپیکینگ شما داشته باشد. 

روش های تقویت SPEAKING در خانه

8. تلاش برای تسلط بر یک‌ لهجه

از آن جایی که زبان انگلیسی با لهجه های مختلف بیان می شود، شما باید یکی از آن‌ها را انتخاب و در جهت تقویت آن گام بردارید. این که لهجه ها را به صورت ترکیبی استفاده کنید جلوه خوبی ندارد. سعی کنید با توجه به همان لهجه فیلم و سریال یا پادکست و موزیک ها را گوش دهید و مدام تمرین کنید.

9. استفاده از تکنیک shadowing یا هم‌خوانی

به یک فایل صوتی یا ویدیویی انگلیسی گوش دهید و سعی کنید همزمان با گوینده، جملات را تکرار کنید. این تکنیک به شما کمک می‌کند تا لهجه، ریتم و تلفظ خود را بهبود بخشید و سرعت گفتار خود را افزایش دهید.

10. موقعیت‌سازی و بداهه گویی کنید

برای این که بتوانید به تقویت اسپیکینگ خود بپردازید می توانید موقعیت هایی را برای خود ایجاد کنید. به عنوان مثال خود را در جایگاهی قرار دهید که مصاحبه کاری دارید یا می خواهید یک کنفرانس دهید. این تمرین به میزان زیادی اعتماد به نفس شما را بالا می برد. 

11. اپلیکیشن‌های یادگیری زبان

امروزه اپلیکیشن های متعددی در زمینه آموزش زبان انگلیسی و تقویت مهارت ها وجود دارد. با دانلود بهترین اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی این کار شاید بتوانید در سر تا سر جهان دوستانی برای خود پیدا کنید و با آن‌ها به صحبت و تبادل نظر بپردازید. 

12. استفاده از منابع آنلاین مثل یوتیوب

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و ارتباط با دنیای اینترنت می توان بسیار راحت تر از قبل مهارت های زبانی خود را تقویت نمود. استفاده از شبکه های اجتماعی و بهترین کانال آموزش زبان انگلیسی در یوتیوب می تواند راهی برای تقویت اسپیکینگ باشد. 

راه های تقویت اسپیکینگ

13. دقت درباره نحوه صحبت کردن و لهجه زبانی خود

این نکته را فراموش نکنید که تسلط شما بر زبان‌ انگلیسی از روی مهارت های گفتاری مشخص می شود. نداشتن استرس و تسلط بر گفتار از نکات مهم می باشد. سعی کنید روی نحوه گفتار خود دقت کرده و تسلط پیدا کنید. 

14. تمرین روزانه مکالمه

هر روز حداقل 15 دقیقه به زبان انگلیسی صحبت کنید، حتی اگر با خودتان باشد. این کار به شما کمک می‌کند تا عادت به صحبت کردن به زبان انگلیسی را در خود ایجاد کنید و اعتماد به نفس‌تان را افزایش دهید. می‌توانید درباره اتفاقات روزمره، برنامه‌های آینده یا هر موضوع دیگری که به ذهنتان می‌رسد صحبت کنید. برای تقویت اسپیکینگ خود بهتر است مکالمات مهم و پایه ای روزانه را حتما صحبت نموده و زیاد تمرین کنید. اما به هیچ عنوان تمرین های روزانه و مداوم خود را فراموش نکنید.

15. گوش دادن به موسیقی های آرام

این کار برای تقویت اسپیکینگ شما بسیار موثر می باشد. سعی کنید از آهنگ انگلیسی برای تقویت زبان با ریتم آرام شروع کنید. اگر موسیقی را به صورت تصویری مشاهده می کنید از زیر نویس انگلیسی استفاده نمایید.

آگاهی از متن موسیقی کمک زیادی به شما می کند. اگر کلمه ها را سریع متوجه نمی شوید اصلا نگران نباشید. برای فعم بیشتر باید دامنه لغات خود را بالا ببرید. با این کار و تمرین مداوم مهارت شنیداری و گفتاری شما پیشرفت می کند.

16. به طور منظم تمرین کنید

هر چه بیشتر صحبت کنید، راحت تر و اعتماد به نفس بیشتری خواهید داشت. به دنبال فرصت هایی برای گفتگو با دیگران باشید، یا حتی برای تمرین تلفظ و سازماندهی با خودتان صحبت کنید. بررسی نمونه سوالاتی مانند سوالات اسپیکینگ تافل می تواند در این زمینه به شما کمک فراوانی کند.

17. کلمات مرتبط را یاد بگیرید

عبارات را به جای کلمات تکی، در جمله یاد بگیرید... نکته دیگر برای افزایش تسلط شما این است که با استفاده از عبارات مختلف به جای کلمات تکی صحبت کنید. با یادگیری کلمات جدید در متن یا رایج ترین لغات انگلیسی، می توانید آنها را راحت تر به خاطر بسپارید و دایره لغات خود را سریعتر رشد دهید.

18. یک شریک مکالمه پیدا کنید

یکی دیگر از راه های تقویت speaking این است که به دنبال شخصی باشید که به طور منظم با او صحبت کنید. این فرد می تواند یک شریک پارتنر زبان انگلیسی یا دوستی باشد که به بهبود مهارت های گفتاری خود نیز علاقه دارد.

تقویت speaking

19. شرکت در سخنرانی‌ها

سخنرانی های سخنوران ماهر را تماشا کنید و تکنیک های آنها را تجزیه و تحلیل کنید. به نحوه استفاده آنها از طنز، داستان سرایی و... توجه کنید. در چالش‌های سخنرانی مانند Toastmasters یا رویدادهای مشابه شرکت کنید. این فرصت‌ها به شما کمک می‌کنند تا مهارت‌های سخنرانی خود را بهبود بخشید، اعتماد به نفس‌تان را افزایش دهید و یاد بگیرید چگونه افکار خود را به صورت سازمان‌یافته و موثر بیان کنید.

20. شرکت در کلاس های بحث آزاد

در گروه‌های بحث و گفتگوی انگلیسی زبان شرکت کنید. این گروه‌ها می‌توانند آنلاین یا حضوری باشند. شرکت در کلاس فری دیسکاشن به شما کمک می‌کند تا با افراد مختلف ارتباط برقرار کنید، نظرات خود را بیان کنید و مهارت‌های گفتاری خود را در موضوعات مختلف تقویت کنید.

21. استفاده از تکنیک storytelling

داستان‌گویی را تمرین کنید. سعی کنید تجربیات شخصی یا داستان‌های کوتاه را به زبان انگلیسی تعریف کنید. این تمرین به شما کمک می‌کند تا مهارت‌های روایت‌گری خود را بهبود بخشید و یاد بگیرید چگونه توجه مخاطب را جلب کنید و پیام خود را به صورت موثر منتقل کنید.

تقویت اسپیکینگ بدون کلاس

تقویت مهارت اسپیکینگ بدون شرکت در کلاس‌های رسمی و با استفاده از تکنیک‌های یادگیری زبان انگلیسی در خانه امکان‌پذیر است و می‌تواند با تمرین مداوم و استفاده از منابع در دسترس انجام شود. این روش نیازمند انگیزه، پشتکار و خودآموزی است، اما می‌تواند به طور موثری مهارت‌های گفتاری را بهبود بخشد. با استفاده از تکنیک‌های مختلف و ایجاد فرصت‌های تمرین، افراد می‌توانند به تدریج اعتماد به نفس و روانی خود را در صحبت کردن افزایش دهند. هریک از 21 راهکاری که پیش‌تر به شما ارائه نمودیم، می‌تواند به عنوان دستورالعملی برای تقویت اسپیکینگ بدون کلاس و دوره های آموزش زبان انگلیسی آنلاین یا حضوری باشد.

سخن پایانی

در آموزشگاه زبان ملل سعی همه اساتید بر این است که هر چهار مهارت را در زبان آموزان تقویت نمایند. به همین دلیل تمام تلاش خود را می نمایند. اما تقویت اسپیکینگ با استفاده از بهترین روش های تقویت مکالمه انگلیسی از مهم ترین اهداف ما می باشد. همچنین زبان آموزان نیز به این مهارت خود اهمیت زیادی می دهند. به همین دلیل این دانشنامه را برای شما ترتیب داده ایم. با مطالعه راهکارهای نوشته شده می توانید این مهارت را در خود تقویت نموده و اعتماد به نفس زیادی به دست بیاورید. سوالات خود را می توانید از کارشناسان مجرب ما بپرسید.

مقاله پیشنهادی: سخنرانی به انگلیسی

آموزشگاه زبان
آموزش زبان

سوالات متداول

موثرترین و بهترین روش تقویت مهارت اسپیکینگ چیست؟
چه مدت زمان لازم است تا مهارت اسپیکینگ تقویت شود؟
چگونه می‌توان بدون مکالمه با native speaker اسپیکینگ را تقویت کرد؟
چرا علیرغم داشتن دانش گرامر و لغت، در مکالمه مشکل داریم؟
آیا یادگیری گرامر برای تقویت اسپیکینگ ضروری است؟
ایا تماشای فیلم و سریال در تقویت اسپیکینگ موثر است؟
بهترین منابع آنلاین برای تقویت اسپیکینگ کدامند؟
ثبت دیدگاه
درخواست مشاوره تلفنی رایگان با کارشناسان موسسه ملل