گرامر انگلیسی از صفر تا صد
یادگیری گرامر زبان انگلیسی در فرایند آموزش این زبان از نکات مهم به شمار می رود. چرا که بدون یادگیری این نکات مهم نمی توان جملات صحیح و زیبا را نوشت هر چند که دامنه لغات شخص بالا باشد. با این حساب می توانید از این مقاله که توسط آموزشگاه زبان ملل به رشته تحریر در آمده است نکات بسیار مهم گرامری را فرا گرفته و در مکالمات و نوشتارهای خود به کار ببرید.
عقیده ما این است که یک بار برای همیشه نکات مهم گرامری را فرا گرفته و در ذهن خود سپرده و مورد استفاده قرار دهید. برای این که بتوانید در مسیر آموزش زبان انگلیسی موفق شوید باید تمام نکات گرامری را به خوبی یاد بگیرید. به عنوان مثال استفاده از صفت ها و قیدها در جملات بسیار مهم هستند. صفت ها برای توصیف چیزهای مختلف به کار می رود و باید شیوه صحیح استفاده از آن ها را یاد بگیرید.
همچنین قانون ساختن قیدها نیز اهمیت زیادی دارد و باید آن ها را فرا بگیرید. در انگلیسی لغات هم آوای زیادی وجود دارد که مثل هم تلفظ شده اما معنای متفاوت دارند. این کلمه ها را حتما باید یاد گرفته و بتوانید تشخیص دهید. در جمله سازی باید به این نکته توجه کنید که در انگلیسی جملات زیاد طولانی نیستند و البته این خبر خوبی است.
اما جمله سازی قواعد مخصوص به خود را دارد که حتما باید آن ها را رعایت نمایید. استفاده از ویرگول و علائم دیگر در جای درست در جمله ها بسیار اهمیت دارد چرا که امکان دارد در صورت استفاده اشتباه، کلا معنای جمله تغییر کند.
در جمله ها باید ترکیب کلمات را در نظر بگیرید و در جای مناسب به کار ببرید. استفاده از شیوه صحیح زمان های افعال در جمله ها نکته ای بسیار ظریف و مهم به شمار میرود. رعایت این نکات در مورد گرامر زبان انگلیسی اهمیت زیادی دارد و به همین منظور در ادامه این مقاله همه را به صورت کامل و همراه با مثال برای شما به نگارش در می آوریم.
قیدها در انگلیسی Adverb نامیده می شوند و می توانند از فعل، صفت یا قیدهای دیگر تعریف بیشتری ارائه دهند. قیدها به این جهت که در آخر خود ly دارند به راحتی قابل شناسایی می باشند اما در برخی موارد یافتن آن ها مشکل می شود. به طور کلی باید گفت که قیدها یکی از چهار بخش اصلی در جمله محسوب می شوند. مثال:
The cute cat runs quickly.
در این جمله قید quickly نحوه دویدن گربه را توضیح می دهد. گاهی قیدها در جمله صفت ها را تعریف می کنند. با این مثال می توانید درک بهتری از این توضیح داشته باشید.
The extremely cute dog runs quickly.
در این جمله extremely که قید است و به معنای خیلی می باشد، صفت cute به معنای بامزه را شرح می دهد. در حالت دیگر یک قید می تواند قید دیگر را تعریف کند که در این صورت یک عبارت قیدی به وجود می آید. برای درک بهتر به این مثال توجه فرمایید.
The cute dog runs very quickly.
اگر دقت کرده باشید در این جمله قبل از قید quickly از قید very استفاده شده است که در واقع very به معنای خیلی، می تواند میزان سرعت سگ را توضیح دهد.
قیدهای زیادی وجود دارند که در آخر آن ها ly وجود دارد و به راحتی تشخیص داده می شوند. اما برخی از قیدها این شرایط را ندارند و برای تشخیص آن ها حتما باید عملکرد آن ها را در جمله مشخص سازیم. این بخش از گرامر زبان انگلیسی درباره قید اهمیت زیادی دارد چرا که به کار بردن قیدها به شیوه مناسب می تواند جمله را بسیار اصولی و زیبا سازد.
قیدها انواع مختلفی دارند که در این قسمت با آن ها آشنا خواهید شد:
- قید حالت (adverb of manner) به ما نشان می دهد که هر چیزی تحت چه شرایطی اتفاق می افتد. به عنوان مثال چیزی با عصبانیت یا به زیبایی انجام شده است.
- نوع دیگر قیدها، قید زمان ( adverb of time) است که زمان اتفاق افتادن را نشان می دهد. به عنوان مثال دیروز، فردا یا هر زمان دیگر.
- درباره قید مکان باید گفت که محل اتفاق افتادن را نشان خواهد داد. این جا، آن جا، هیچ جا مثال هایی برای این قید هستند.
- قید مقدار میزان و مقدار مسئله را نشان می دهد.
- قید تکرار می تواند تعداد دفعاتی که هر چیزی اتفاق افتاده را مشخص سازد. در ادامه با چند مثال می توانید درک بهتری از این قید ها داشته باشید.
نکته مهم درباره قیدها این است که می توان آن ها را از جمله حذف کرد و تغییری در معنای جمله به وجود نمی آید. قیدها در سه قسمت از جمله می توانند قرار بگیرند. این نکته به نوع قید بستگی دارد. در اول، وسط و انتهای جمله می توان از قید ها استفاده نمود.
از دیگر نکات گرامر زبان انگلیسی آشنایی با افعال می باشد. فعل از مهمترین بخش ها در جمله است و عمل و موقعیتی را بیان می کند. در واقع فعل نشان می دهد که مفعول چه کاری را انجام می دهد. بدون فعل حتی نمی توان ساده ترین جمله ها را بیان نمود. برخی فعل ها وقوع عملی را نشان می دهند که در این مثال ها می توانید متوجه شوید.
اما تمام فعل ها نشان دهنده عمل خاصی نیستند بلکه افعالی غیر حرکتی بوده و حالت، احساسات، عواطف، مالکیت یا عقیده ای را نشان می دهند. به عنوان مثال:
افعال گونه های مختلفی دارند که در این قسمت به طور خلاصه توضیحاتی را ارائه می دهیم.
زمانی از زمان حال ساده استفاده میکنیم که مسئله ای به طور کلی و همیشه درست باشد.
به همین ترتیب، برای موقعیتی که فکر میکنیم کم و بیش در جریان است.
مطالعه بیشتر: بعد از like فعل به چه صورت می آید؟
استفاده بعدی برای عادات یا کارهایی است که به طور مرتب انجام میدهیم. در این جملات اغلب از قید استفاده میکنیم.
(such as ‘often’, ‘always’ and ‘sometimes’)
برای اقدامات کوتاهی که اکنون در حال انجام است نیز میتوانیم از present simple استفاده کنیم.
این افعال که به آن ها افعال فیزیکی هم گفته میشود با حرکت بدن انجام می شود.
این فعل مفاهیمی مانند کشف کردن، فهمیدن، فکر کردن یا برنامه ریزی را نشان می دهند.
این گونه فعل ها حالت ها، عواطف و احساسات و سایر موارد دیگر را نشان می دهند.
این فعل ها عملی را نشان می دهند که با شخص یا چیز دیگری ارتباط دارد یا آن را تحت تاثیر قرار می دهد. این فعل ها مفعول مستقیم یا غیر مستقیم دارند.
در این جمله کلوچه مفعول مستقیم است.
این فعل ها به مفعول نیازی ندارند و فعالیت های قابل انجام دادن را توصیف می کنند.
این فعل ها برای ارتباط دادن به کار می روند. این فعل ها فاعل جمله را به متمم ربط می دهند.
این افعال همراه با فعل های اصلی در جملات می آیند و وظیفه آن ها نشان دادن زمان فعل یا منفی و پرسشی کردن جمله می باشد. افعال do، have و be از افعال کمکی به شمار می روند.
این فعل ها می توانند توانایی، احتمال، اجازه دادن و الزامات را نشان دهند. این فعل ها عبارتند از:
Can, myst, may, should, would
با چند مثال با کاربرد این فعل ها بیشتر آشنا می شوید.
در این قسمت از آموزش گرامر زبان انگلیسی قرار است با صفت ها آشنا شویم. صفت ها نیز قسمت مهمی از جمله را تشکیل می دهند. در زبان انگلیسی هست نوع صفت وجود دارد که در ادامه با آن ها آشنا می شویم.
این صفت از یک اسم خاص تشکیل شده و اسم و ضمیر موجود در جمله را تغییر خواهد داد. در ادامه با مثال هایی می توانید این افعال را بیشتر بشناسید.
این صفت ها اسم یا ضمیر را توصیف می کنند. کیفیت هایی مثل بو، طعم، بافت، شکل و ظاهر را می توان با این نوع صفت ها بیان نمود.
این صفت ها قادر هستند اسم یا ضمیر را از نظر کمیت واجد شرایط سازند. در واقع این صفت ها در جواب « چقدر» می آیند؟
با این صفت ها می توان تعداد یا ترتیب اسم را توصیف نمود. در این مثال ها می توانید نمونه هایی از این صفت ها را مشاهده نمایید.
این صفت ها را برای مشخص ساختن موقعیت نسبی یک اسم در زمان یا مکان استفاده می کنند. برای بیان این حالت از این چهار صفت استفاده می شود. This, that, these, those به این مثال ها توجه فرمایید.
از این صفت در موقعیتی استفاده می شود که قرار باشد به یکی از اعضای گروه به عنوان یکی از افراد آن گروه اشاره شود. برای بیان این موقعیت از each، every، either و neither استفاده می شود.
این صفت ها با طرح یک سوال اسم را تغییر می دهند. سه صفت در زبان انگلیسی شامل what، which و whose می شوند. این مثال ها استفاده از این گونه صفت ها را نشان می دهند.
این صفت ها قبل از اسم آمده و مالکیت را نشان می دهند. این صفت ها در زبان انگلیسی شامل این موارد می باشند. My, your, his, her, its, our, their.
ضمیر ها انواع مختلفی دارند و در ادامه آموزش نکات مهم درباره گرامر زبان انگلیسی باید با این ضمایر آشنا شوید.
این ضمایر جایگزین اسامی، اشخاص، مکان ها، اشیا و سایر موارد می شوند. این ضمایر به صورت مفرد و جمع هستند.
I, you he, she, it, we, they
این ضمایر در رابطه با یک سوال به کار می روند و شامل این موارد می شوند.
Who, what, whose, whom, which
این ضمایر مالکیت را نشان می دهند. در واقع مشخص می سازند که چیزی متعلق به شخص دیگری است. این ضمایر عبارتند از:
Mine, yours, theirs, ours, its, his, hers
این ضمایر در شرایطی استفاده می شود که بخواهیم به سوال « کدام» پاسخ دهیم و در دو حالت مفرد و جمع به کار می رود.
This, that, these, those
این ضمیر ها به شخص یا چیزی اشاره می کنند که نا مشخص و نا شناخته باشد. برخی از این ضمایر را برای شما عزیزان عنوان می کنیم.
Any, anybody, anything, anyone, all, each, both, either, everything, everyone, everybody, whatever, whoever, several, much many, more, some, someone, something, nothing, no one, nobody, another, others, none
حروف ربط برای اتصال دادن جملات و عبارات استفاده می شود. به عنوان مثال می توان این حروف را نام برد.
Although, despite, either ...or
این مثال را مورد توجه قرار دهید.
این دو جمله به صورت جداگانه آمده اند اما می توان با استفاده از حروف ربط بین این دو جمله ارتباطی ایجاد نمود.
Although/ even though the garden was beautiful, I didn't like it.
کتاب های زیادی مربوط به آموزش گرامر زبان انگلیسی را می توانید در فروشگاه ها مشاهده نمایید. اما ما در این قسمت چند مورد از بهترین کتاب ها را معرفی می نماییم. زیان آموزان از سطوح مبتدی تا پیشرفته می توانند از این کتاب ها استفاده نمایند.
این کتاب برای تمام سطوح مناسب بوده و توسط انتشارات کمبریج منتشر می شود. بخش های متعددی در این کتاب وجود دارد و تمرین های بعد از هر درس بسیار کاربردی می باشند.
این کتاب نیز برای زبان آموزان از سطح مبتدی تا پیشرفته مناسب است. برای آموزش گرامر زبان انگلیسی باید کتابی را انتخاب نمایید که نکات را به صورت اصولی فرا بگیرید.
این کتاب تمرینی برای یادگیری گرامر زبان انگلیسی می باشد. تمرینات کاملا سطح بندی شده اند.
این کتاب را می توان به عنوان بهترین کتاب برای آموزش گرامر زبان انگلیسی معرفی نمود. چرا که بسیار محبوب و کاربردی می باشد. گرامر در این کتاب به زبان بسیار ساده توضیح داده می شود.
مقاله پیشنهادی: زبان انگلیسی چند گرامر دارد؟
مقاله پیشنهادی: افعال کمکی در انگلیسی + مثال و 5 نکته
سخن پایانی
مقاله ای را که مورد مطالعه قرار داده اید حاصل تلاش آموزشگاه زبان ملل است و نکات مهمی را درباره گرامر زبان انگلیسی در خود جای داده است. با مطالعه این مطالب آشنایی نسبی با این نکات پیدا می کنید. گنجایش این مقاله کم و مطالب بسیار زیاد است. در صورت داشتن هر گونه سوال می توانید با ما در ارتباط باشید.
مقاله پیشنهادی: بهترین کتاب های گرامر زبان انگلیسی از مبتدی + لینک دانلود
مقاله پیشنهادی: اشتباهات رایج در انگلیسی